Cauta in stiri

RSS Feed

Gresini: Aprilia are nevoie de timp pentru a concura in MotoGP!

Ciprian | 12.01.2015
Foto ©:

Fausto Gresini a declarat ca Aprilia are nevoie de timp pentru a deveni un competitor puternic in MotoGP.

Producatorul italian va concura alaturi de Honda, Yamaha, Ducati si Suzuki in 2015, dupa ce si-a propus intoarcerea la clasa regina pentru un sezon, planificand intial participarea in 2016.

Aprilia va avea o versiune imbunatatita a motocicletei din Art Open Class pentru urmatorul sezon. Noua motocicleta va avea un motor complet nou cu valve pneumatice si planuieste sa aiba o cutie de viteze secventiala.

Aprilia va folosi de asemenea un soft propriu pentru urmatorul sezon.

Aprilia a concurat ultima oara in MotoGP in 2004 dar se intoarce in 2015 cu forte proaspete, alaturi de spaniolul Alvaro Bautista si fostul campion mondial la casa 250GP, Marco Melandri.

Si Gresini, care a terminat colaborarea de 18 ani cu Honda, se va alatura proiectului Aprilia pana la finalul anului 2018 cel putin. Acesta crede ca e nevoie de timp pentru ca Aprilia sa fie o amenintare pentru dominatia japoneza din clasa regina.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.