Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Gresini confirma participarea in Moto2

31.05.2009
Foto ©: Honda Gresini

Legenda Grand Prix-urilor de motociclism viteza, Fausto Gresini, este primul manager al unei echipe de MotoGP ce confirma participarea la viitoarea clasa Moto2.

Italianul si-a facut publica dorinta de a forma o echipa la clasa 600 cc, inlocuitoarea actualei 250 cc in doi timpi, la inceputul sezonului din 2011. Gresini, conducatorul echipei San Carlo Honda Gresini la clasa regina, a venit cu aceasta declaratie dupa ce boss-ului Tech 3, Herve Poncharal, a scapat printre altele cateva cuvinte referitoare la oportunitatea de a angrena o echipa si in cadrul Moto2. Istoria lui Poncharal in motociclismul mondial de viteza a inceput la clasa 250 cc unde a reusit cu ajtorul lui Olivier Jaques ca pilot, sa-si adjudece coroana suprema.
Termenul limita pentru iscrierea echipelor in noua clasa Moto 2 a fost 29 mai.

Gresini:
"Inregistrarea in Moto2 va fi primul lucru pe care il vom face cand ajungem la Mugello pentru cursa din acest sfarsit de saptamana. In principiu costurile vor fi reduse pentru pregatirea unei motociclete in Moto2, cam la acelasi nivel cu o Aprilia 250 de uzina. Pentru noi insa este foarte important ca motocicleta sa isi merite banii investiti deoarece imaginea vanduta este factorul cheie."   

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.