Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Hayate Racing dispare din MotoGP incepand de anul viitor

05.07.2009
Foto ©: MotoGP.com

Hayate Racing s-a nascut din cenusa echipei de fabrica Kawasaki, care a hotarat sa paraseasca oficial la inceputul acestui an Campionatul Mondial MotoGP, iar acum producatorul japonez intentioneaza sa retraga pentru sezonul 2010 sprijinul tehnic acordat in prezent noii grupari.

Echipa a inceput deja sa vanda din flota de camioane iar piesele de rezerva si echipamentele urmeaza sa fie scoase la licitatie dupa incheierea actualului sezon competitional.

Contractul semnat de Kawasaki cu Dorna Sports si MSMA era valabil pana in 2011, Carmelo Ezpeleta fiind pregatit sa se lupte in instanta cu producatorul japonez inainte ca solutia Hayate sa linisteasca apele.

Marco Melandri a avut pana acum un sezon destul de bun, totul culminand cu un miraculos loc doi obtinut la Le Mans, insa a opta pozitie din clasamentul general provizoriu pare sa nu fie suficienta pentru a justifica cel mai mic efort financiar depus de fabrica japoneza in actualul context economic.

Melandri se va trezi anul viitor din nou fara echipa insa zvonuri puternice il leaga deja pe acesta de San Carlo Honda Gresini, echipa ce tocmai a reusit sa obtina semnatura italianului Marco Simoncelli.

Via | Two Wheels

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.