Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Hayate Racing dupa testul de la Jerez

01.04.2009
Foto ©: MotoGP

Proaspat formata echipa Hayate Racing a avut ocazia weekendul trecut la Jerez sa testeze pentru a doua oara in noua formula, Marco Melandri reusind sa fie cu aproape 1,5 secunde mai rapid pe tur de circuit decat in 2008, dand mari sperante tuturor celor implicati in acest proiect.

"A fost un test bun pentru mine, dupa Qatar unde ne-am zbatut mult." a declarat pilotul italian. "Am muncit mult intre atunci si acum, iar aici ne-am concentrat asupra imbunatatirii setarilor. Nu suntem departe de grupul mijlociu, deci este destul de bine."

Datorita faptului ca a si plouat in timpul testelor de la Jerez, Meladri s-a declarat incantat de faptul ca a reusit sa-si testeze motocicleta pe suprafata uda, chiar inaintea inceperii sezonului competitional.

"Am pierdut mult timp in acest presezon iar motocicleta este complet noua, deci a fost important sa pilotez aici pe ud."

Echipa Hayate Racing s-a bucurat si de un set de piese noi, venite de la producatorul japonez Kawasaki, managerul echipei Andrea Dosoli explicand actualul acord dupa incheierea sesiunii de teste.

"Am ajuns aici cu piese noi si am demonstrat ca pot fi de ajutor. Am remediat unele probleme care le aveam cu spatele motocicletei."

"De acum incolo fabrica va continua sa produca piese si sa intretina motorul pentru sezon. Daca avem orice problema, ei ne voi sustine. Am incredere in ei." a declarat Dosoli.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.