Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Hayden confirma trecerea la Ducati

11.09.2008
Foto ©: MotoGP

Trecerea lui Nicky Hayden la echipa Marlboro Ducati in sezonul 2009 MotoGP este inevitabila, pilotul american urmand sa fie coechipierul lui Casey Stoner.

Intr-un interviu acordat recent revistei Motosprint, Hayden a declarat: "Este timpul pentru o schimbare: Trebuie sa fac ceva diferit. Nu pot spune prea multe lucruri acum, dar va fi un anunt oficial foarte curand. Vreau din tot sufletul sa ma simt din nou ca parte dintr-o echipa, adica sa fiu intr-o echipa unde toata lumea lucreaza in aceeasi directie si impartaseste informatiile. Abia astept sa vina acel moment."

"Am un foarte mare respect pentru Casey, pentru felul in care a crescut ca pilot si felul in care isi face serviciul. Isi vede de treaba lui si lasa rezultatele sa vorbeasca. Nu voi avea nici o problema cu el. Motocicleta (Ducati) are un potential mare datorita motorului si puterii sale. Casey o piloteaza foarte bine, este puternic, si merita toate laudele pentru aceasta. Nu vreau sa vorbesc prea mult pana nu o incerc si eu."

Via | Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.