Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Hayden este multumit de noul motor

23.06.2008
Foto ©: MotoGP

In ciuda faptului ca a terminat Marele Premiu al Marii Britanii pe locul sapte, Nicky Hayden se declara incantat de noua motorizare cu valve actionate pneumatic. Fostul campion mondial din 2006 a declarat: "Sunt multumit dar inca nu sar in sus de bucurie".

Cadrul noii motociclete este similar cu cel pe care Pedrosa deja concureaza dar care nu a fost pus pana acum la dispozitia lui Hayden. Pilotul american nu neaga relatiile tensionate intre el si echipa pe aceasta tema dar prefera sa nu comenteze: "Nu vreau sa intru in detalii, dar da, nu m-a incantat acest lucru".

Motorul complet diferit fata de cel vechi schimba centrul de greutate a noii motociclete si are o mie de turatii in plus. "Cu cealalta motocicleta eram din ce in ce mai frustrat. Incearca si iar incearca, un lucru nou peste alt lucru nou, dar nimic nu o imbunatatea cu adevarat. Deci imi place noua motocicleta. Imi place puterea ei".

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.