Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Hayden inca este suparat pe Takahashi

29.04.2009
Foto ©: MotoGP

Nicky Hayden a avut o zi scurta duminica trecuta la Motegi deoarece a fost lovit din spate si scos definitiv din cursa de catre Yuki Takahashi, in chiar primul tur de circuit al etapei japoneze.

Pilotul american nu se poate resemna cu usurinta si nu accepta scuzele lui Takahashi, acuzandu-l pe acesta ca a fortat lucrurile peste puterile sale doar ca sa se afirme in fata propriului public.

"In zona cu pietris am incercat sa-l intreb pe Takahashi ce facea; Cred ca si-a cerut scuze, dar nu sunt un mare fan al scuzelor. Stiu ca este o cursa acasa, si ca exista multa presiune, dar asta nu este un motiv sa incerci sa fii un erou si sa dai jos pe cineva." a declarat pilotul Ducati Marlboro.

"A fost exact ce nu aveam nevoie. Am avut un start decent, apoi cand am intrat in acul de par am simtit doar ca cineva m-a lovit si asta a fost tot. Ne-ar fi prins bine experienta, mai mult decat orice, pentru ca am nevoie de niste tururi pe aceasta motocicleta."

"Nu a existat nici un avertisment - Nici macar nu am auzit ceva! Nu vreau sa zic mai multe despre asta, nu vreau sa par un copil plangacios, dar stiti voi, era primul tur..."

Singura consolare a lui Nicky Hayden este faptul ca a scapat fara vatamari corporale si este in perfecta stare sa ia startul duminica viitoare in Spania.

"Avem o alta cursa la orizont, si macar sunt in forma buna. Am aterizat pe exact aceeasi parte ca in Qatar si, in afara de o mare durere de cap, ma simt ok." a concluzionat pilotul echipei Ducati Marlboro.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.