Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Hayden nu va concura la Brno

12.08.2008
Foto ©: MotoGP

Fostul campion mondial Nicky Hayden va rata etapa MotoGP de weekend-ul viitor din Republica Ceha, dupa ce a suferit o accidentare la picior acum doua saptamani in cadrul unui eveniment X Games desfasurat in Los Angeles.

Campionul MotoGP din 2006 s-a ranit la calcaiul drept din cauza unei aterizari mai dure in timpul participarii la o cursa de Supermoto si a fost sfatuit sa-si menajeze piciorul pana la Marele Premiu din San Marino, ce se va desfasura pe 31 august.

"Rana este intr-o parte a piciorului ce sustine greutatea iar doctorii spun ca prea multa presiune aplicata ar putea foarte usor sa-mi cauzeze mari probleme" a declarat Hayden.

"Am fost la Dr. Arthur Ting din California, care cunoste foarte bine acest sport, si crede ca ar fi destul de riscant sa pilotez. El si ceilalti specialisti spun ca daca as concura saptamana aceasta e posibil sa ma lupt cu accidentarea pentru tot restul anului."

Hayden declara ca a fost o decizie dura sa nu concureze la Brno dar doreste sa se concentreze la un sfarsit bun de an cand se intoarce.

"Au fost multi anul acesta care au incercat sa piloteze la mai putin de 100% dar au reusit numai sa-si agraveze problemele".

"In mod sigur imi pare rau pentru echipa si-mi cer scuze. Am avut permisiunea lor sa concurez in Supermoto. Am vrut doar sa pilotez in timpul vacantei, sa ma distrez, si poate am crezut ca-mi va oferi inspiratie pentru restul sezonului dar s-a intors impotriva mea."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.