Cauta in stiri

RSS Feed

inedit

Hayden pe supermoto la X Games

05.08.2008
Foto ©: MotoGP

Campionul mondial MotoGP din 2006 a fost invitat de onoare in cadrul editiei cu numarul 14 a competitiei X Games ce a avut loc weekend-ul trecut in Los Angeles.

Nicky Hayden nu a vrut sa se bucure la maxim de vacanta de vara si s-a urcat din nou in saua unei motociclete Honda, luand parte la evenimentul Supermoto din cadrul X Games. Pilotul american si-a amintit de radacinile sale din dirttrack, nefiind cu nimic mai prejos fata de ceilalti 22 de competitori.

Campionul mondial MotoGP din 2006 a terminat pe pozitia 15 in sesiunea de antrenamente de vineri dar nu a concurat in cursa de sambata. Gandindu-se la ultima parte a sezonului MotoGP, Hayden a decis sa nu riste o posibila accidentare retragandu-si motocicleta Troy Lee Honda din competitie.

Hayden se va intoarce in mijlocul actiunii pe Repsol Honda RC212V, in prima sesiune de antrenamente a editiei MotoGP din Republica Ceha programata pe 12 august.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.