Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Hayden - problema consumului rezolvata

10.07.2008
Foto ©:

Fostul campion mondial MotoGP, Nicky Hayden, este pregatit pentru Marele Premiu al Germaniei Alice Motorrad de la Sachsenring dupa ce a ratat podiumul la Assen din cauza unei pene de benzina. Pilotul american a declarat ca echipa Repsol Honda a identificat si rezolvat problema consumului mare de carburant.

Hayden a concurat in ultimele doua etape pe noua versiune de Honda RC212V, avand un motor cu valve actionate pneumatic, si considera ca raspunsul acceleratiei si cresterea de putere sunt semnificative fata de motorizarea de anul trecut. Fostul campion mondial MotoGP a ratat primul sau podium din 2008 cand motocicleta sa a ramas fara benzina cu doar cativa metri inainte de linia de finish.

"Motocicleta merge bine, motorul functioneaza satisfacator, dar am avut acea mica problema pe final la Assen care m-a impiedicat sa termin al treilea. Sunt convins ca baietii de la HRC au rezolvat partea electronica pentru aceasta cursa deoarece chiar imi place la Sachsenring si am evoluat mereu bine acolo." a declarat Hayden.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.