Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Hector Barbera dorit in MotoGP din 2010

24.06.2009
Foto ©: MotoGP.com

Dupa ce Marco Simoncelli si Alvaro Bautista si-au exprimat intentia de a trece la MotoGP din 2010, acum a venit randul lui Hector Barbera sa se gandeasca serios la a face pasul cel mare.

Pilotul spaniol evolueaza in prezent pentru Pepe World Team la clasa 250GP si a primit deja oferte din partea echipelor Honda Gresini si Yamaha Tech 3.

Xavi Perez, managerul lui Barbera, a dezvaluit pentru cotidianul spaniol Levante-EMV: "Intr-adevar, lucram de ceva vreme sa mergem in MotoGP. Suntem in negocieri avansate cu Honda, si asta este optiunea care ne place cel mai mult. Echipa lui Fausto Gresini are relatii foarte bune cu Honda iar acest lucru este o garantie pentru orice pilot."

Perez a mai precizat ca de serviciile tanarului pilot spaniol s-a aratat interesat si Herve Poncharal: "Echipele satelit cauta acum piloti mai tineri iar Yamaha Tech3 ne-a contactat de asemenea. Nu pot sa zic mai multe, deoarece negocierile sunt inca deschise, dar pentru Hector (Barbera) MotoGP este foarte important alaturi de Honda, precum este si cu Yamaha."

Via | Two Wheels

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.