Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Honda si Yamaha se lupta pentru Moto2

30.04.2009
Foto ©:

Dupa anuntul introducerii regulei unui singur furnizor de motoare in noua clasa Moto2, mai multe voci mizau pe o revenire a producatorului japonez Kawasaki in primplanul celei mai importante competitii mondiale de motociclism viteza.

Discutiile prelungite pe care Carmelo Ezpeleta le-a avut weekendul trecut la Motegi cu cei patru principali producatori japonezi s-au soldat cu iesirea din cursa a Kawasaki si Suzuki.

Honda si Yamaha urmeaza sa depuna zilele aceastea documentatia specifica prin care sa-si prezinte oferta, inainte ca Ezpeleta sa ia o decizie weekendul viitor in timpul etapei spaniole de la Jerez.

"Acum astept o propunere finala din partea Honda si Yamaha. Am cerut ca ei sa vanda motoarele catre Dorna. Noi vom plati acel motor si-l vom furniza campionatului Moto2." a declarat seful Dorna Sports.

"Trebuie sa vedem ce pot ei sa ofere, dar avem nevoie de oameni de la Honda sau Yamaha care sa aiba grija de motoare la curse, trebuie sa avem in vedere calitatea motorului, fiabilitatea si performanta, si evident costul."

Via I MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.