Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Inmotec, tot mai aproape de debutul in MotoGP

29.01.2010
Foto ©: Inmotec

Compania spaniola Inmotec isi va face intrarea in MotoGP in 2010 cu propriul sau prototip de 800cmc cu motor V4, Inmotec GPI 10, dezvaluit la sfarsitul sezonului trecut la Valencia.

Pilotul Ivan Silva, ce concureaza pentru echipa Inerzia - Inmotec in Campionatul Spaniol de Viteza, a finalizat cu succes o sesiune de teste a prototipului, desfasurata pe parcusul a 12 zile pe circuitul spaniol din Navarra.

“In ceea ce priveste motorul, motocicleta s-a dovedit a fi foarte puternica si este destul de usor de pilotat, in special luand in calcul faptul ca nu si-a atins inca potentialul maxim. Sasiul este foarte stabil iar motocicleta este foarte rapida la schimbarile de directie,” a declarat Silva.

Inmotec vrea sa devina primul constructor spaniol care concureaza in MotoGP, programandu-si debutul pentru luna iulie 2010, la Marele Premiu al Cataluniei, a opta runda a sezonului.

Printre oamenii care fac parte din noua echipa se numara Nicholas Reyner, fost inginer la Team Roberts, si mecanicul George Vuckmanovich, ce a lucrat cu piloti precum Freddie Spencer, Randy Mamola si Max Biaggi.

Inmotec

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.