Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Interviuri la cald post Laguna Seca

21.07.2008
Foto ©: MotoGP

Interviurile de dupa cursa desfasurata pe circuitul californian de la Laguna Seca contureaza evolutia exceptionala a primilor trei piloti clasati furnizand parerile proprii despre felul in care s-au desfasurat lucrurile in cadrul palpitantului Grand Prix al Statelor Unite.

Valentino Rossi – primul loc
"Pentru mine a fost fantastic. Este prima data cand reusesc sa castig aici si a fost o cursa incredibila. Echipa a facut niste modificari si am putut sustine un ritm ridicat. Am avut un start bun apoi a urmat lupta cu Casey, care a fost distractiva. Este o victorie importanta iar acum ne vom relaxa in pauza de vara deoarece campionatul este lung."

Casey Stoner – al doilea loc
"Greseala din a doua parte a cursei a fost a mea. Am iesit un pic cam larg si am pierdut fata in timp ce incercam sa revin pe pista. Totul s-a terminat dupa asta. M-am bucurat de mare parte a cursei dar am simtit ca unele depasiri erau prea "stranse" pentru mine. Sunt in lumea curselor de multi ani si am trecut prin fel si fel de curse dar de data mi s-a parut un pic cam mult. Mi-ar fi placut sa fi fost o cursa mai "curata" dar suntem multumiti de rezultatul final. Am ramas in fruntea clasamentului foarte aproape de locul unu."

Chris Vermeulen – al treilea loc
"Este dificil sa pornesti de pe a treia linie de start mai ales cand cei din fata s-au distantat devreme. Am avut o mica lupta cu Hayden si Dovizioso pentru cateva tururi dar odata ce am trecut de ei am reusit un ritm superior urmaritorilor. Rossi si Stoner au fost prea rapizi pentru mine astazi. Faptul ca am urcat din nou pe podium dovedeste ca Suzuki progreseaza si abia asteptam etapa de la Brno."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.