Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

James Toseland: MotoGP nu e mai greu decat WSBK

07.08.2008
Foto ©: MotoGP

James Toseland, fost campion in World Superbike in prezent pilot al echipei MotoGP Tech 3 Yamaha, a declarat ca a incerca sa ajungi in top in MotoGP nu e mai greu cu nimic decat a face asta in World Superbike.

In timp ce Troy Bayliss, Max Biaggi, Alex Barros si Chris Vermeulen au castigat curse atat in WSBK cat si MotoGP, campionul WSBK Colin Edwards, prezent in MotoGP inca din 2003, nu a castigat inca nici o cursa. Dublu campion in WSBK, Toseland nu a castigat nici el nici o cursa dar se afla abia la primul sezon.

"Exista stiluri diferite de pilotaj in MotoGP iar felul in care se fac depasirile sunt diferite decat in WSBK, " a declarat Toseland. "Dar nu e mai usor sa incerci sa il invingi pe Valentino Rossi decat  pe Troy Bayliss in WSBK, " a adaugat pilotul britanic.

Insa Toseland recunoaste ca exista un aspect care difera semnificativ fata de WSBK si anume numarul mare de piloti talentati pe grila de start. "Nivelul de performanta in MotoGP e incredibila. Exista unsprezece campion mondiali in competitie din diferite clase. Nivelul confruntarilor dintre piloti si constructori este foarte apropiat in MotoGP. Cea mai mica greseala si te vezi iesind din top zece foarte repede."

Dupa 11 din 18 runde, Toseland se afla pe pozitia a noua in campionat. Anul trecut Toseland declarase ca spera sa poata deveni noul Barry Sheene. Carl Fogarty, un alt campion WSBK englez, nu crede ca Toseland are puterea sa iasa in fata. Noi insa credem in potentialul pilotului britanic si speram ca vom asista la o evolutie buna a sa in MotoGP.

Via | Faster and Faster

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.