Cauta in stiri

RSS Feed

ipoteze

James Toseland la Alstare Suzuki?

18.06.2009
Foto ©: Yamaha Racing

Conform unor zvonuri aparute in revista italiana Motosprint, managerul Alstare Suzuki, Francis Batta, aflat momentan in Japonia pentru organizarea programului sezonului urmator, este interesat de James Toseland pentru 2010.

Toseland are parte de un nou sezon dificil in MotoGP la Yamaha Tech3, dupa ce in 2008 a terminat pe locul 11. Multe highside-uri destul de serioase in timpul testarilor de iarna, un razboi continuu cu al sau coleg de echipa Colin Edwards, divizarea boxei echipei in doua datorita conflictului si dificultatea adaptarii la pneurile Bridgestone au avut ca rezultat o nemultumire continua a lui James reflectata in rezultate slabe.

Multe zvonuri il vad plecat din cadrul echipei lui Poncharal in sezonul 2010, speculandu-se ideea ca Marco Simoncelli ar urma sa-l inlocuiasca, sau chiar Ben Spies. In orice caz, Toseland are sprijinul Dorna Sports, care are tot interesul in a-l sustine avand in vedere contractul abia semnat in ceea ce priveste excusivitatea in Marea Britanie a difuzarii MotoGP de catre BBC.

Cu Max Neukirchner refacut pentru 2010, reintoarcerea lui Toseland in WSBK i-ar permite lui Batta sa detina o echipa cu un potential foarte ridicat, fapt ce i-ar conferi sanse reale la castigarea titlului care nu a mai ajuns in cadrul echipei din 2005 cand Troy Corser alerga pentru echipa Alstare.

Toseland este dublu castigator al Campionatului SBK, in 2004 cu echipa de uzina Ducati respectiv in 2007 cu Ten Kate Honda.

Via | Two Wheels

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.