Cauta in stiri

RSS Feed

antrenamente libere

John Hopkins cel mai rapid in sesiunea de antrenamente din Italia

30.05.2008
Foto ©: MotoGP

John Hopkins a reusit sa treaca peste frustrarile ce s-au adunat datorita lipsei de progres pe Kawasaki ZX-RR si a obtinut in sesiunea de antrenamente din aceasta dimineata cel mai bun timp de 1:54.053 pe circuitul de la Mugello in conditii de vreme nefavorabila.

Desi ploaia a incetat inainte de iesirea concurentilor pe circuit, asfaltul a ramas ud pe anumite sectiuni, fapt ce a determinat pilotii sa nu forteze, astfel nimeni nu a coborat sub doua minute pe tura in primele trei sferturi din timpul acordat.

Casey Stoner a reusit cu greu sa obtina 1:58.618  clasandu-se al noualea, urmat pe zece de Valentino Rossi cu 1:58.672 si Jorge Lorenzo pe pozitia a paisprezecea ! Dintre toti combatantii la titlu Pedrosa a obtinut al optulea timp de 1:55.805, cu 1.7 secunde in urma lui Hopkins.

Surprizele din aceasta dimineata au fost completate de Aussie West, coechipierul lui Hopkins, cu un timp de 1:55.021 asigurandu-i pozitia a treia urmat de pilotii echipei Gresini Honda, Alex de Angelis si Shinya Nakano, pe locul patru respectiv cinci.

Veteranul japonez Tadayuki Okada a pilotat pentru prima data, intr-o competitie oficiala, noul model de Honda avand motor cu valve actionate pneumatic si a reusit un timp de 2:02.810 clasandu-se pe pozitia a saptesprezecea.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.