Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

John Hopkins rupe tacerea

12.03.2009
Foto ©: MotoGP

Retragerea producatorului japonez Kawasaki din MotoGP i-a lasat pe cei doi fosti componenti ai echipei de fabrica, Marco Melandri si John Hopkins, intr-o situatie cel putin dificila.

In timp ce Melandri a mai discutat in tot acest timp cu presa, pentru el gasindu-se in final o solutie de ultim moment prin nou formata echipa Hayate Racing, pilotul american John Hopkins a pastrat o liniste totala in privinta schimbarilor fortate din cariera sa.

Fortat oarecum si de fanii sai extrem de activi pe internet, acesta a hotarat sa posteze un mesaj pe website-ul personal declarand urmatoarele:

"Vroiam doar sa scriu un mesaj rapid sa va spun ceva ce stiti deja.... Imi citesc website-ul in fiecare zi deoarece ma faceti sa merg inainte, si ma bucur sa aud ce face fiecare in parte."

"Am avut instructiuni STRICTE din partea managementului sa nu comentez nimic sau sa vorbesc despre planurile mele de aici. Am observat ca cineva s-a suparat pe mine ca nu am actualizat si tinut lumea informata, dar imi dau cuvantul de onoare aici si acum "Va promit la toti, ca rasplata pentru sprijinul vostru, de indata ce primesc unda verde la ce pot sa fac si sa zic aceasta pagina va avea parte de primul comunicat de presa din partea mea!"".

"Se pare ca orice zic poate fi intors sau manipulat in media, asa ca aleg sa nu spun multe pentru a evita orice conflict sau drama."

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.