Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Kallio si Takahashi nu iau startul la Laguna Seca

01.07.2009
Foto ©: Pramac Racing / Scot Honda

Dupa cazatura suferita la Assen in ultimul tur de circuit, finlandezul Mika Kallio s-a ales cu degetul inelar de la mana stanga serios accidentat si nu va participa weekendul viitor la urmatoarea etapa MotoGP programata sa aiba loc in Statele Unite ale Americii la Laguna Seca.

Conducerea echipei Pramac Racing a hotarat sa nu-l inlocuiasca pe finlandez cu o solutie de ultima ora, coechipierul sau Niccolo Canepa urmand sa debuteze singur pe circuitul american.

Mika Kallio va reveni pentru urmatoarele doua runde europene de la Sachsenring si Donington, acolo unde trebuie sa piloteze cu un bandaj special, dupa care va suferi cel mai probabil un transplant de piele.

Dupa o serie de cazaturi ghinioniste din timpul etapelor MotoGP desfasurate in Spania si Olanda, japonezul Yuki Takahashi are mari probleme la spate si genunchiul drept extrem de julit.

Acesta va fi alaturi de echipa sa in Statele Unite ale Americii insa nu va concura, Scot Honda urmand sa se concentreze exclusiv asupra nou sositului in Campionatul Mondial MotoGP pilotul ungar Gabor Talmacsi.

In cel mai rau caz, Yuki Takahashi risca o interventie chirurgicala la spate iar recuperarea completa ar putea dura cel putin trei luni de zile, lucru care-i poate afecta serios actualul sezon competitional.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.