Cauta in stiri

RSS Feed

teste

Kawasaki continua testele cu noul ZX-RR

15.01.2009
Foto ©: MotoGP

Desi Kawasaki si-a suspendat activitatile desfasurate in Campionatul Mondial MotoGP, pilotul de teste Olivier Jacque urmeaza sa evalueze noul ZX-RR intr-o sesiune de teste ce se va desfasura in Australia.

Producatorul japonez a confirmat vinerea trecuta retragerea sa din MotoGP datorita conditiilor economice dificile prin care trece intreaga industrie la nivel mondial.

Cu toate acestea, pilotul francez se afla pe circuitul Eastern Creek langa Sydney, unde are programat un test cu modelul ZX-RR 2009 pe care John Hopkins si Marco Melandri se asteptau sa-l testeze la Sepang in data de 5 februarie.

Olivier Jacque va evalua sambata aceasta noul motor cu patru cilindri in linie si cadru modificat, in cadrul testului de la Eastern Creek, dupa care intreaga echipa se va deplasa la Phillip Island pentru mai multe teste.

Acest fapt alimenteaza si mai mult posibilitatea ramanerii in MotoGP a unor motociclete Kawasaki prin intermediul unei echipe private, ipoteza lansata pentru prima oara chiar de Carmelo Ezpeleta.

Seful echipei Kawasaki de pana acum, Michael Bartholemy, se gandeste in prezent la un pachet de solutii ce ar putea salva prezenta motocicletelor ZX-RR in campionat, desi acesta nu a facut inca nici un comentariu oficial asupra subiectului.

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.