Cauta in stiri

RSS Feed

Moto2

Kenny Roberts formeaza o echipa pentru Moto2

08.07.2009
Foto ©:

Kenny Roberts Snr., primul american care a castigat un campionat mondial la clasa 500 cmc si detinatorul unui palmares sportiv de invidiat, se va reintoarce anul viitor in cursele de motociclism viteza in postura de sef al unei echipe cu care va concura in Moto2.

Veteranul pilot american a mai avut in 2007 o tentativa similara, numai ca in Campionatul Mondial MotoGP, cu o echipa sustinuta de Honda si avandu-l ca singur pilot pe fiul sau Kenny Roberts Jr., insa a renuntat la proiect din cauza lipsei de rezultate.

Roberts cauta in prezent doi piloti telentati si a declarat unei reviste americane ca detine deja echipamentul necesar construirii unui cadru pentru motocicleta de concurs: "Cu siguranta am proiecta-o in Anglia, dar probabil o vom construi in alta parte. Asta ramane inca de stabilit."

"Mi-as dori sa formez o echipa de tineri piloti americani. Sa-i iau suficient de tineri sau de experimentati astfel incat sa poate castiga. Ne dorim sa fim in fata, deoarece este foarte greu sa te vinzi daca nu esti in fata."

Via I Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.