Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Lambretta se intoarce in Campionatul Mondial

01.02.2010
Foto ©: Lambretta

Legendarul producator italian de scutere Lambretta, ce si-a oprit activitatea in 1972, se va intoarce in lumea curselor in 2010 prin participarea la clasa 125cc cu echipa Lambretta Reparto Corse. 

In urma cu aproape 60 de ani, Lambretta participa la clasa 250GP a Campionatului Mondial cu o motocicleta echipata cu motor V2. Intoarcerea Lambretta in lumea curselor vine in anul in care o noua gama de scutere se pregateste sa intre in productie.

Noua echipa va fi condusa de Engines Engineering din Bologna, Italia.

“Este o zi minunata pentru Lambretta, una la care am lucrat de aproape doi ani. Suntem incantati sa ne intoarcem pe circuit si sa concuram intr-un sport atat de incitant. Va fi distractiv sa concuram alaturi de “baietii mari” si sa vedem ce se va intampla,” a declarat John Scully, Marketing Director.

“Lambretta are un patrimoniu italian si suntem foarte interesati sa mentinem asta in tot ceea ce facem. Vrem autenticitate si asta e motivul pentru care am inceput sa discutam cu cei de la Engines Engineering despre MotoGP. Au o reputatie grozava si sunt o companie de inginerie deosebita dar mai important pentru noi, sunt italieni,” a mai adaugat Scully.

Via | MotoGP

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.