Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

LCR Honda in negocieri cu Playboy

23.03.2009
Foto ©: LCR Honda

Lucio Cecchinello, patronul si managerul echipei LCR Honda din MotoGP, a confirmat zvonurile aparute recent in presa italiana conform carora se afla in negocieri avansate cu celebra revista pentru barbati Playboy.

Playboy Enterprises Inc, care a inregistrat anul trecut pierderi masive in valoare de 157 milioane de dolari americani, si-a indreptat atentia asupra Campionatului Mondial MotoGP deoarece prin intermediul acestuia se poate adresa mai eficient segmentul consacrat de clienti ai revistei.

"Inca suntem in negocieri si una din probleme este ca nu avem permisiunea sa folosim sponsorul in Qatar. Am contactat Ambasada Italiana si vorbim direct cu nepotul Sultanului Altani. In acest moment sposorizarea ar fi pana in mai. Filialele implicate sunt cele din Spania si Italia. Dorna a fost informata si coopereaza cu noi. Posibilitatea de a incheia afacerea? Sa zicem 70%." a declarat Lucio Cecchinello.

Desi Qatar este considerat un stat liberal, conform standardelor din Orientul Mijlociu, reticenta populatiei arabe la orice manifestare de natura sexuala a fost motivul pentru care organizatorii etapei au refuzat ca logo-ul Playboy sa fie afisat pe carenajul motocicletei lui Randy De Puniet.

Implicarea Playboy in MotoGP ar putea da nastere la alte dezbateri pe teme etice, similare celor de pe vremea cand sponsorizarile marilor companii producatoare de tutun erau permise in majoritatea tarilor din lume. In prezent, predomina industria bauturilor energizante care se bucura de un real succes la nivel mondial, realizand din apa, zahar si cofeina un produs extrem de profitabil.

Via I motogpmatters

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.