Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Lorenzo - Inapt pentru Catalunya dupa un accident la antrenamente!

07.06.2008
Foto ©: MotoGP

In urma cazaturii de ieri din cadrul sesiunii de antrenamente, Jorge Lorenzo nu va putea participa la Marele Premiu Cinzano din Catalunya. Dupa ample examinari la Institutul Dexeus, pilotul spaniol va trebui sa ramana sub supraveghere medicala pentru cel putin 48 de ore, in urma unei comotii cerebrale ulterioare incidentului bizar de vineri dupa-amiaza. Un asemenea interval orar il impiedica pe tanarul pilot al echipei Fiat Yamaha sa concureze sambata si duminica.

Doctorul Xavier Mir de la Institutul Dexeus din Barcelona a declarat urmatoarele: “Pot confirma ca Lorenzo nu va fi apt pentru a concura in acest weekend iar testele efectuate aici la Institutul Dexeus au scos in evidenta urmatoarele rani:

1. A suferit un traumatism cranian si pierderi de cunostinta. Am efectuat o examinare neurologica amanuntita si putem confirma ca nu exista hematom cranian sau hemoragie interna. Totusi, el trebuie sa stea sub observare medicala intre 48 si 72 de ore pentru a putea vedea cum evolueaza situatia.

2. A suferit rani la cel de al patrulea si cincilea deget al mainii drepte, unde a pierdut si o portiune de piele. Are de asemenea o rana deschisa in dreptul tendonului extensor. Trebuie sa vedem cum evolueaza dar este posibil ca el sa aiba nevoie de un transplat de piele.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.