Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Lorenzo este increzator ca va progresa

23.03.2009
Foto ©: MotoGP

Jorge Lorenzo considera ca anul acesta poate sa-si imbunatateasca locul patru cu care a terminat sezonul MotoGP 2008, dar este de parere ca reducerea timpului rezervat antrenamentelor va constitui un avantaj pentru Casey Stoner.

Pilotul spaniol, al carui debut in MotoGP a fost umbrit de o serie de accidente, isi doreste un an cat mai ferit cazaturi si se declara optimist in privinta sanselor sale de a incheia in top 3 la finele acestui an.

"Daca pot ramane nevatamat si sa nu am ghinion, si daca motocicleta merge bine, atunci pot aspira la a castiga curse in acest sezon - mai mult decat doar una. Trebuie sa avem mentalitatea de a incerca sa imbunatatim rezultatele sesiunii anterioare, si ar fi ideal sa termin mai sus decat pe locul patru in clasament." a marturisit Lorenzo.

"Presa ii are pe Rossi, Stoner si Pedrosa ca favoriti, si cred ca ei ar trebui sa se indrepte catre titlu. Ei au pilotat in mai multe sezoane decat mine si au terminat in fata mea anul trecut, deci ei au cea mai mare capacitate de a castiga multimea."

"Stoner ar putea avea un avantaj cu noul timp redus de antrenamente, deoarece el e mereu rapid din start pe cand noi restul avem nevoie de un pic de timp."

"Nu cred ca el este accidentat intr-un mod care sa fie evident atunci cand piloteaza. Starea lui Pedrosa va fi mult mai imprevizibila, si vom vedea ce se intampla in Qatar. A-l bate pe Stoner in Qatar va fi cu siguranta dificil, dar anul trecut eram intr-o stare fizica mai proasta si am fost aproape sa-l bat, deci vom fi optimisti."

Via I Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.