Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Lorenzo ingrijorat de timpii inregistrati

15.04.2009
Foto ©: MotoGP

Jorge Lorenzo s-a declarat satisfacut dupa cursa de luni seara desfasurata in Qatar, acesta clasandu-se pe ultima treapta a podiumului dupa Casey Stoner si Valentino Rossi.

Pilotul spaniol este insa ingrijorat de faptul ca intre el si castigatorul etapei, australianul Casey Stoner, au fost inregistrate peste 16 secunde, ceea ce conteaza mai mult decat diferenta de noua puncte din clasament.

"Este un rezultat foarte bun, iar pozitia este buna. Totusi, diferenta dintre mine si Stoner a fost prea mare. Trebuie sa muncim si sa muncim, deoarece aceste probleme trebuiesc rezolvate ca sa ajungem la Motegi cu mai multe sanse."

"In acest moment sunt doi piloti cu un pas peste ceilalti." a adaugat Lorenzo, referindu-se la Stoner si Valentino Rossi.

"Chiar mi-au placut unele parti ale cursei cand am facut niste depasiri bune si m-am simtit suficient de increzator sa-mi asum niste riscuri. Aderenta pistei a fost mai buna in aceasta seara dar anvelopa spate se misca inca de la start, deci asta e ceva ce trebuie sa analizam si sa imbunatatim." a declarat pilotul spaniol imediat dupa incheierea primei etape MotoGP de anul acesta.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.