Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Lorenzo isi accepta vina pentru cazatura de la Jerez

08.05.2009
Foto ©: MotoGP

Jorge Lorenzo a tinut mortis sa-si absolve echipa de orice vina pentru dezastruoasa cursa de la Jerez, pilotul spaniol abandonand dupa o spectaculoasa cazatura in turul cu numarul 24.

Desi Fiat Yamaha intentioneaza sa analizeze cauzele esecului, Lorenzo insista ca vina ii apartine in totalitate excluzand si posibile probleme cu anvelopele Bridgestone.

"Cazatura de duminica a fost din vina mea si nu are rost sa cautam scuze. Nu am de ce sa dau vina pe anvelope sau sa zic ca pista a fost mai incinsa decat sambata, deoarece daca as fi fost mai rapid la startul cursei nu ar fi trebuit sa risc atat de mult la final."

"Nu sunt sigur ce as face exact daca cursa s-ar tine din nou, dar imi este clar acum ca urmarindu-l pe Stoner a fost mai riscant decat mi-am imaginat inainte de cazatura," a continuat Lorenzo. "Partea buna dupa ce am invatat sa-mi pastrez calmul si sa ma controlez este ca gandurile mele sunt linistite si mai calculate, asa ca acum nu ma enervez dupa cazaturi ca acestea."

"Atunci cand lucrurile nu merg conform planului trebuie sa inveti cat de mult poti din ele si sa le lasi in urma ta, deoarece traiesti numai o singura data. Nu are rost sa te torturezi sau sa analizezi in exces cauzele din spatele oricarui lucru."

"Am avut suisuri si coborasuri in cariera mea asa ca stiu despre ce vorbesc. In trecut imi lua extrem de mult timp sa trec peste momentele grele si ma demoralizam foarte usor, dar acum stiu cum sa intorc pagina cat de repede posibil."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.