Cauta in stiri

RSS Feed

motogp

Lorenzo o comite din nou...

Costi Radoi | 05.06.2012
Foto ©: motogp official

A cincea etapa a MotoGP s-a desfasurat in Catalunya, pe o vreme calduroaqsa, in conditiile in care, in prealabil, in calificari si antrenamente a plouat.

Duminica “de curse” a fost deschisa cu startul clasei Moto3. Ca de obicei, la aceasta clasa duelul este maxim, deci plictisul iese dn discutie. Singurul om care a monopolizat cursa a fost Vinales, care odata instalat la conducere a pus un avans insurmontabil…si dus a fost. Pe 2 a sosit Cortese, iar pe 3 Oliveira.

Clasa Moto2 a fost la fel de spectaculoasa, mai ales ca pe final s-a intamplat un eveniment destul de ciudat si controversat, o coliziune produsa de Marquez, careia i-a cazut victima Espargaro. In rest, am vazut o cursa de zile mari a lui Iannone, care a invins, urmat de Luthi si de Marquez.

Clasa MotoGP a reusit in sfarsit sa nu mai fie plictisitoare, multumita duelului extraordinary dintre Lorenza si Pedrosa. Lorenzo s-a desprins in invingator, urmat de Pedrosa si de Dovizioso. Cum nu a plouat, Rossi a venit doar pe locul al saptelea.

Totusi ceva ciudat se intampla la MotoGP si anume, nu se confirma deloc speranta pusa in Ben Spies, acesta fiind intr-o scadere de forma evidenta.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.