Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Lorenzo optimist inainte de Brno

13.08.2008
Foto ©: MotoGP

Jorge Lorenzo si-a revenit dupa accidentarea suferita in urma accidentului din primul tur al Marelui Premiu Red Bull U.S. de la Laguna Seca, urmand un tratament care a cuprins sedinte intense de fizioterapie.

Vointa puternica de care a dat dovada tanarul debutant al echipei Fiat Yamaha a dat roade, iar acesta va reveni pe circuit weekend-ul viitor la Brno.

"Fizic ma simt foarte bine dupa accident, in mod sigur la fel de bine precum era de asteptat", apreciaza Lorenzo. Pilotul spaniol a fost diagnosticat cu fracturi la al treilea, al patrulea si al cincilea metatarsian de la piciorul stang si a stat zece zile in ghips inainte sa inceapa reabilitarea propriu-zisa.

"Merg la Brno cu sperante mari si in plus incerc sa nu ma gandesc la dezamagirea de la Laguna Seca; este de domeniul trecutului acum. In Statele Unite ale Americii am fost din nou rapid si sper sa pot continua la fel si in Republica Ceha. Stiu ca pot. Brno este un circuit care imi place mult, este unul dintre preferatele mele. Am castigat acolo de trei ori la clasa 125cc si 250cc. Este un loc bun pentru stilul meu de pilotat si cu o vreme de obicei perfecta."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.