Cauta in stiri

RSS Feed

accidentari

Loris Capirossi - incert pentru etapa MotoGP de la Donington

09.06.2008
Foto ©: MotoGP

Loris Capirossi a suferit o fractura la nivelul celui de-al cincilea metacarpian si o rana profunda la al cincilea deget de la mana dreapta, in urma unui accident din timpul Marelui Premiu Cinzano de la Catalunia desfasurat ieri.

Paul Denning, managerul echipei Rizla Suzuki, a marturisit ca pilotul italian nu va putea participa astazi la testele efectuate pe acelasi circuit spaniol dar ca spera sa fie apt cat mai curand.

Denning a declarat: “Din pacate rezultatul final este un metacarpian fracturat in mana dreapta a lui Loris si aceasta este foarte aproape de incheietura. Dr. Costa a facut o treaba excelenta dar acum problema este recuperarea deloc usoara”

“Loris vrea sa concureze la Donington”, a continuat Denning, “dar cum Donington si Assen sunt la intervale mici de timp nu este asa usor sa-ti revii. Daca va avea nevoie de o operatie atunci sigur va exista o perioada indelungata de recuperare”

Intre timp, Capirossi a declarat: “Asta inseamna a concura si cateodata asemenea lucruri se intampla. Acum trebuie sa am grija deoarece sunt ranit si nu-mi va fi asa de usor sa ma vindec pentru cele doua curse in doar o saptamana. Vom vedea, dar in mod sigur voi incerca sa-mi revin cat mai repede posibil.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.