Cauta in stiri

RSS Feed

parteneriate

Marchesini se alatura echipei Rizla Suzuki

21.08.2009
Foto ©: Rizla Suzuki

Rizla Suzuki anunta semnarea unui parteneriat tehnic cu producatorul italian Marchesini, prin care echipa de fabrica a producatorului japonez in Campionatul Mondial MotoGP va beneficia de celebrele jante din aliaj de magneziu.

Incepand cu urmatoarea etapa MotoGP de la Indianapolis, Marchesini va contribui activ alaturi de Loris Capirossi si Chris Vermeulen la dezvoltarea continua a prototipului GSV-R de 800 cmc.

Compania italiana va furniza echipei Rizla Suzuki un set special de jante racing, mai usoare, mai rigide, si mult mai eficiente din punct de vedere aerodinamic.

"Suzuki este foarte incantat sa intre intr-un parteneriat cu un asemenea jucator tehnic inovativ. Marchesini este in fruntea producatorilor de jante moto si, ca parte din Brembo Group, are resursele de R & D si de productie pentru a gasi solutii si raspunde tuturor tipurilor de asteptari tehnice." a declarat Paul Denning, managerul echipei Rizla Suzuki.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.