Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Melandri doreste un motor Kawasaki mai puternic

15.12.2008
Foto ©: Kawasaki Racing Team

Marco Melandri, noul pilot Kawasaki in MotoGP, a declarat ca este absolut necesar ca motorul prototipului ZX-RR 2009 sa fie imbunatatit pentru sezonul viitor.

Italianul a testat de doua ori versiunea 2008 a modelului ZX-RR, in Valencia si Phillip Island, inainte ca interdictia testelor de iarna sa intre in vigoare la 1 decembrie.

Potrivit lui Melandri, unul dintre aspectele cele mai importante care trebuiesc imbunatatite peste iarna este chiar motorul Kawasaki cu patru cilindri in linie.

"Caracterul motorului este suficient de lin si sunt destul de multumit cu asta. In schimb puterea nu este niciodata de ajuns pentru viteze de top si sper ca noul motor sa fie mai fin in livrarea puterii. Cand dai drumul la gaz puterea este un pic agresiva, mai ales cand regimul de turatii este scazut." a marturisit fostul campion mondial de la 250cc.

Kawasaki cauta sa iasa din cosmarul sezonului 2008, dupa ce pilotii John Hopkins si Anthony West au terminat in clasamentul final pe locul 16 respectiv 18.

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.