Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Melandri nu e socat de retragerea Kawasaki

12.01.2009
Foto ©: Kawasaki Racing Team

Pilotul italian a declarat ca nu a fost socat de catre anuntul oficial al celor de la Kawasaki de a se retrage din MotoGP, incepand cu acest sezon.

In ciuda zvonului unei amanari din partea echipei oficiale a companiei nipone, Melandri a spus ca astepta retragerea Kawasaki inca din momentul cand a fost instiintat de acest plan, pe 29 decembrie.

Managerul lui Melandri, Alberto Vergani, a declarat : "Anuntul de azi (n.r. 9 ian) nu a fost deloc un soc pentru noi. Nu era de neasteptat si am stiut ca vor sa mearga mai departe cu planul lor de a nu mai concura. Marco e dezamagit dar incearca sa ramana optimist."

Vergani a spus ca viitorul lui Melandri e mai incert ca oricand, cu Jorge Martinez si seful echipei Kawasaki, Michael Bartholemy, atasati impreuna de pachetul de salvare al proiectului damnat.

Modelul ZX-RR 2009 a fost deja construit in Japonia si e gata pentru teste la Sepang la inceputul lunii februarie, dar nu exista nici un indiciu legat de cine va prelua pilotarea motocicletelor.

"Nu avem nici o idee asupra a ceea ce vom face acum. Este ca un film si finalul nu a sosit inca. Cred ca asta este doar primul act. Sunt multe zvonuri legate de Aspar si Bartholemy dar nu avem nici un indiciu legat de ceea ce va urma," a adaugat Vergani.

Melandri a trecut la Kawasaki la sfarsitul lui 2008, intr-o incercare de reconstructie a carierei sale, dupa sezonul de cosmar de anul trecut cu echipa de uzina Ducati. Acesta a testat deja de doua ori modelul ZX-RR si a semnat un contract pe doi ani cu echipa japoneza.

Decizia de a abandona MotoGP, il lasa de asemenea pe dinafara si pe americanul John Hopkins, coechipierul lui Melandri. Se pare ca acesta a dezmintit o participare in campionatul american de superbike alaturi de Kawasaki.

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.