Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Marco Melandri pe punctul de a semna cu Kawasaki

20.08.2008
Foto ©: Ducati Marlboro

Pilotul echipei Ducati Malboro, Marco Melandri, se va alatura in 2009 echipei de uzina Kawasaki. Acesta si-a anuntat decizia fata de seful echipei, Michael Bartholemy, dupa cursa MotoGP de duminica, desfasurata pe circuitul de la Brno.

Pilotul Italian ar fi putut semna si cu Honda Fausto Gresini, echipa satelit a uzinei Honda dar decizia finala a fost in favoarea echipei de uzina Kawasaki, acesta declarand: “ Suntem pregatiti, mai am doar de semnat contractul”. Melandri va avea un inceput proaspat dupa un an slab pe care l-a avut alaturi de Ducati. Motocicleta actuala, Ducati Desmosedici RR, a fost una greu de pilotat pentru Melandri. Cand Sete Gibernau a inceput testele pentru Ducati, atunci au aparut si primele zvonuri legate de inlocuirea sa de catre spaniol.

Nu stim cat de inspirata este miscarea pilotului italian, avand in vedere perfomarntele echipei Kawasaki din ultimul sezon. Speram sa aflam cat de curand mai multe informatii in legatura cu pilotul care il va inlocui pe Marco Melandri. Va concura oare in sezonul viitor americanul Nicky Hayden alaturi de Stoner pe Desmosedici? 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.