Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Marco Melandri se intoarce la Honda Gresini din 2010

17.08.2009
Foto ©: MotoGP

Dupa ce a reusit sa obtina semnatura lui Marco Simoncelli, Fausto Gresini anunta cooptarea lui Marco Melandri in San Carlo Honda Gresini, intelegerea fiind valabila pentru sezonul MotoGP 2010 cu posibilitatea de a mai ramane inca un an la aceasta echipa.

Marco Melandri se intoarce astfel la Honda Gresini pentru care a pilotat timp de trei ani, din 2005 pana in 2007, si cu care s-a inteles de minune avand rezultate satisfacatoare. Starul italian a terminat sezonul 2005 pe locul doi, palmaresul sau alaturi de echipa satelit Honda fiind compus din 17 clasari pe podium, dintre care cinci curse castigate.

Dupa ce a petrecut un an la Ducati in 2008, Melandri a pilotat foarte bine sezonul acesta pentru Hayate Racing si faptul ca a facut-o cu putine resurse a reusit sa impresioneze pe Fausto Gresini.

"Cu Simoncelli si Melandri impreuna in prima clasa si San Carlo ca sponsor principal avem un aer cu adevarat italian la echipa. Alegerea facuta inseamna ca nu ne vom prelungi relatia cu Toni Elias sau Alex de Angelis, dar dupa un start de sezon care in mod sigur nu a fost usor, multumita eforturilor tuturor celor implicati incepem sa avem rezultate bune asa ca sper sa ne mentinem pana la sfarsitul sezonului si sa-i ajutam sa-si gaseasca echipe bune in MotoGP." a declarat Fausto Gresini.

Daca Honda Gresini a hotarat sa-si schimbe ambii piloti, producatorul japonez a anuntat la Brno prin intermediul lui Tetsuo Suzuki, presedintele HRC, ca Dani Pedrosa si Andrea Dovizioso vor mai ramane inca doi ani la echipa de fabrica Honda.

Bookmark and Share
hmm by adrian on 17.08.2009
Melandri mereu a cam dus lipsa de motor bun, cam un vesnic nedreptatit din pacate. Cat despre HRC.. eu nu inteleg de ce il mai tin pe liliput ala si nu il trimit in moto 2.. ma rog eu sunt mic.. ca sainteleg treburi de.. firme.. mari. :P p.s. http://tureazaneuronul.wordpress.com - my blog
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.