Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Marele Premiu al Ungariei inlocuit cu Aragon GP

21.03.2010
Foto ©: motogp.com

Federatia Internationala de Motociclism anunta anularea Marelui Premiu al Ungariei, programat pentru data de 19 septembrie, datorita nefinalizarii la timp a circuitului Balatonring.

Runda ungara va fi inlocuita cu Marele Premiu al Aragonului, ce se va desfasura pe noul circuit Motorland Aragon, unde a avut loc recent si testul Masterbike 2010. Aragon este o comunitate autonoma situata in nord-estul Spaniei, ce are o populatie de 1,3 mil locuitori. Prin noua etapa de la Aragon, spaniolii vor putea urmari acasa un numar total de patru runde MotoGP.

Pasionatii MotoGP din Ungaria au fost nevoiti sa vada doi ani la rand includerea si excluderea oficiala din calendar a etapei de la Balatonring. Anularea din 2010 vine dupa ce aceasta a mai fost exclusa o data din calendarul MotoGP in 2009, din aceleasi motive. Ultima data cand o cursa MotoGP a fost organizata in Ungaria a fost in 1992, pe circuitul Hungaroring.

FIM

Bookmark and Share
cine a scris asta? by dan-ntv650revere on 21.03.2010
inteleg ideea, ca si anu trecut trebuiau sa faca GP ungurii, dar exprimarea "al doilea an consecutiv fara nici o etapa" e total gresit, ei nu mai au etapa de GP de multa vreme...
Corectat by Paul Motoflash on 22.03.2010
Multumim pentru comentariu, exprimarea a fost intr-adevar gresita.
ce se intampla? by july on 10.09.2010
pana la urma se tine sau nu se tine cursa in ungaria??? mai e o saptamana...
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.