Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Marele Premiu Cinzano din Catalunya - prezentare oficiala in Barcelona

04.06.2008
Foto ©: MotoGP

Editia din acest an a Marelui Premiu Cinzano din Catalunya a fost oficial inaugurata marti dupa-amiaza in cadrul unei festivitati desfasurate la hotelul AC Miramar, situat pe dealul Montjuic, asigurand o vedere panoramica spre oras.

Dupa vizita la spectaculosul circuit Mugello din Italia weekend-ul trecut, Campionatul Mondial poposeste in frumoasa capitala catalana pe durata acestui weekend, pentru alta editie mult asteptata MotoGP. Circuitul de Catalunya, situat cativa kilometri la nord de Barcelona, asteapta a atrage o multime de oameni avand in vedere ca anul trecut au fost prezenti peste 200,000 de vizitatori.

La prezentarea de marti au luat parte oficiali ai Circuitului de Catalunya, administratia locala Generalitat de Barcelona, sponsorii Cinzano si Dorna, detinatorii drepturilor MotoGP. De asemenea au mai fost prezente starurile locale MotoGP Dani Pedrosa, Jorge Lorenzo si Toni Elias impreuna cu alti piloti din categoriile inferioare.

Inainte de festivitatea de pe dealul Montjuic, ce ofera o panorama deosebita a Barcelonei si care a gazduit in trecut editii MotoGP, fostul pilot Salvador Canellas a prezentat o motocicleta Bultaco de colectie, 125cc monocilindrica in doi timpi, cu care a castigat Marele Premiu al Spaniei acum 40 de ani. Bultaco este un brand local al Barcelonei si aniverseaza anul acesta 50 de ani de la infiintare.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.