Cauta in stiri

RSS Feed

Tanarul pilot merita numele de campion mondial.

Marquez a castigat primele 5 curse!

Ciprian | 21.05.2014
Foto ©:

Marquez este in continuare pe primul loc in clasament si dupa primele 4 runde acesta a reusit…un nou record. In timpul cursei, pilotul de 21 ani a reusit cel mai rapid tur de pe circuitul francez cu 1’33.548.

Tanarul pilot a reusit de asemenea sa bata un alt record, devenind cel mai tanar pilot care a castigat primele 5 runde consecutiv, anteriorul fiind stabilit de Mick Doohan in 1997 (care de asemenea era pe o Honda).

Dupa cursa de la Le Mans, Marquez a spus: “Sunt foarte fericit pentru aceasta victorie, care a fost diferita fata de celelalte.”

“Am facut o greseala la start, poate am fost prea relaxat, apoi cand am vazut ca Jorge m-a depasit am inceput sa recastig timpul pierdut.”

“Pe final am avut o revenire foarte buna si am avut parte de o cursa extraordinara, fiind cea de-a 5-a victorie consecutiva. Desigur, pentru unii poate parea usor, dar se munceste extraordinar de mult si aceasta victorie este meritul tuturor din echipa.”

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.