Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Maxtra Racing - succes la primele teste

11.08.2008
Foto ©: Maxtra Racing

La sfarsitul lunii mai 2008, se lansa in lumea curselor noua echipa Maxtra Racing. La doar 3 luni de la lansare, echipa se declara multumita de primele teste cu prototipul de 125, desfasurate pe circuitul Adria in Italia.

"Primele teste s-au derulat foarte bine. Totdeauna se spune asta pentru ca indiferent de ce se intampla la un test, inveti ceva. Bine sau rau, progresezi. Afli daca ai facut bine sau nu si vezi incotro trebuie sa mergi pentru a imbunatati lucrurile, insa suntem multumiti de modul in care s-a comportat pe circuit Maxtra 125 si de informatiile livrate de pilotul de test despre comportamentul si potentialul cadrului.

A fost o motocicleta foarte manevrabila inca din prima zi. Nu ne-am asteptat la altceva pentru ca nu am incercat sa reinventam roata" a declarat Steve Harris, membru important al echipei tehnice.

"Am schimbat usor distributia maselor dar si unghiul furcii. Detalii minore dar care au nevoie de piese noi. Un alt aspect a fost racirea. A fost teribil de cald la Adria, in jur de 35 de grade. Trebuie sa stabilizam temperatura asa ca urmarim sa facem racirea mai eficienta la urmatoarele teste. Am modificat deja carena frontala, unde se afla priza de aer, fata de prima versiune lansata la Shanghai. Acum ne concentram sa aducem 100% din aer la radiator pentru ca pierdem o parte din el cu design-ul initial, " a mai declarat Harris.

Dupa sesiunea de teste de pe circuitul din Adria in Italia, echipa s-a intors la fabrica pentru a analiza toate informatiile si micile detalii descoperite dupa care va urma o noua sesiune la sfaristul lunii august. Pilotul de test pentru Maxtra 125 este Michael Wilcox.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.