Cauta in stiri

RSS Feed

piloti noi

Maxtra Racing anunta al doilea pilot

26.01.2009
Foto ©: Maxtra Racing

Echipa chineza Maxtra Racing a confirmat astazi al doilea pilot pentru clasa 125 GP, in care isi vor face debutul anul acesta. Ultima achizitie este britanicul Matt Hoyle, un pilot in varsta de 17 ani, care s-a afirmat in Cupa Red Bull Rookie si a fost considerat de catre conducerea Maxtra ca fiind un coechipier potrivit pentru australianul Michael Ranseder.

Cei doi piloti vor avea ocazia sa mearga impreuna pentru prima oara in cadrul viitoarelor teste ce vor avea loc la mijlocul lunii februarie, in sudul Spaniei.

Directorul echipei, Garry Taylor, a declarat despre noul pilot: Matt a participat intr-un program de pregatire al pilotilor in 2008, la sugestia lui Michael Wilcox care se ocupa de pregatirea pilotilor. Am avut ocazia sa il mai vedem si in cadrul curserlor Red Bull Rookie, unde am observat alaturi de Kevin Schwantz potentialul sau.

Ca multi piloti din actuala generatie, tanarul Matt Hoyle a intrat in lumea curselor la o varsa foarte frageda. Printre performantele sale se numara castigarea la doar 12 ani a unui campionat de viteza la clasa 80 cmc si castigarea British Superbike in 2008 la clasa 125 cmc, iar aparitiile in Red Bull Rookie Cup au contribuit la afirmarea sa ca viitor pilot de succes.

Sunt evident incantat de faptul ca voi concura in cursele de GP. Voi lucra cu adevarate legende astfel incat va trebui sa fiu la nivelul asteptarilor, dar abia astept!", declara Hoyle la conferinta de presa organizata la sediul Maxtra din Marea Britanie.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.