Cauta in stiri

RSS Feed

piloti noi

Maxtra Racing are un prim pilot

15.10.2008
Foto ©: MotoGP.com

Dupa un program foarte incarcat in septembrie, cu trei teste desfasurate separat pe circuite britanice, echipa chineza Maxtra Racing, ce va debuta anul viitor in clasa 125GP incepand cu Marele Premiu din Qatar, si-a anuntat oficial primul pilot in persoana austriacului Michael Ranseder in varsta de 22 de ani.

Ranseder este foarte incantat de noul proiect si in prezent se reface in urma unei cazaturi din timpul antrenamentelor libere desfasurate la Marele Premiu al Australiei.

"Maxtra este un design tehnic complet nou extrem de interesant, si are cateva nume mari in spate. Ma simt norocos sa fiu selectat pentru un proiect atat de important, si foarte dedicat in a juca rolul ce-mi revine." a marturisit tanarul pilot austriac.

Simon Wei, seful Maxtra Racing, a declarat: "Suntem foarte bucurosi sa confirmam primul nostru pilot. Acesta este un pas important pentru Maxtra. Programul de teste a fost extrem de incurajator, iar acum Michael va aduce mai multa viteza si o buna experienta GP echipei noastre in formare."

Maxtra Racing

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.