Cauta in stiri

RSS Feed

echipe noi

Maxtra Racing trece cu succes de ultimele teste

09.10.2008
Foto ©: Maxtra Racing

Maxtra Racing a avut un program foarte incarcat in Septembrie, cu trei teste desfasurate separat pe circuite britanice si un al doilea pilot de teste, Matthew Hoyle, ce s-a alaturat lui Michael Wilcox in ultima runda de teste de la Donington Park .

Garry Taylor, Project Leader, a declarat ca proiectul progreseaza in continuu, racer-ul de 125cmc in 2 timpi continuandu-si evolutia de la o foaie alba de hartie la o motocicleta gata sa ia parte la sezonul GP 2009.

Noul motor “upside-down” (cilindrul este indreptat in jos) a avansat de la testele de fiabilitate la stadiul de extindere a turatiei si dezvoltare a puterii si se indreapta catre obiectivul de a fi in forma competitiva maxima pana in martie 2009. Renumitul inginer olandez Jan Witteveen inca experimenteaza cu doua variante tehnice.

"Acum ne concentram pe dezvoltarea performantei motorului si putem observa progrese incitante" a declarat Garry Taylor, Team Manager la Maxtra Racing. Acesta a declarat ca obiectivul pentru anul viitor este o echipa cu 2 piloti avand separat o alta echipa de dezvoltare care va testa pe alte circuite decat cele GP.

Producatorul cadrului, Harris Performance Products, continua de asemenea dezvoltarea intrucat progresul motorului implica si performante marite ale suspensiei si cadrului.  “Motocicleta incepe sa prinda contur iar testele sunt foarte incurajatoare" a declarat Lester Harris.

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.