Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Melandri a semnat cu Hayate Racing

13.03.2009
Foto ©: MotoGP

Marco Melandri a semnat un contract pe un an de zile cu nou formata echipa Hayate Racing, pentru care va concura in sezonul competitional 2009. Acesta va pilota ultima versiune a modelului Ninja ZX-RR ce nu va beneficia de imbunatatiri aduse pe parcursul anului din partea celor de la Kawasaki.

"Contractul cu Kawasaki a fost reziliat. A trebuit sa fac un mare sacrificiu financiar, dar cel mai important lucru pe care l-am vrut a fost sa gasesc incredere." a declarat Melandri miercurea trecuta.

"Nu am nimic de pierdut. Acum o luna de zile aveam un picior in afara Campionatului Mondial, iar acum am o echipa care lucreaza numai pentru mine. Aceasta imi este motivatia, si sa demonstrez Kawasaki ca au facut o greseala retragandu-si sprijinul de fabrica."

Pilotul italian doreste in perioada imediat urmatoare sa gaseasca solutii la singura problema majora a noii sale motociclete, si anume aderenta rotii spate, chiar daca recunoaste ca o luna de zile poate fi insuficienta. Melandri ramane un pilot extrem de realist dar este dispus sa lupte in continuare, in ciuda sezoanelor dezastruoase din ultimii ani.

"Nu am fost rapizi in Qatar; asta e o certitudine. Motocicleta mi-a facut totusi o impresie buna. Nu stiu cat de mult va fi posibil sa o imbunatatim inaintea inceperii sezonului, dar echipa m-a asigurat ca va face un efort mare pana la sfarsitul lui martie."

"Am auzit despre lipsa sprijinului de fabrica, dar eu cred in munca ce a fost depusa pana acum. Daca motocicleta se imbunatateste atunci cred ca pot tine pasul. Evident daca termin ultimul in fiecare duminica atunci va fi greu sa ma impac cu ideea, dar nu vreau sa ma gandesc atat de departe in viitor."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.