Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Melandri are nevoie de mai mult timp

05.03.2009
Foto ©: MotoGP

Fiind mereu un pilot extrem de realist, Marco Melandri a recunoscut dupa incheierea testelor oficiale din Qatar ca noua motocicleta a echipei sale Hayate Racing este complet diferita de cea pe care a evoluat in noiembrie anul trecut.

Avand insa o perioada scurta de acomodare la dispozitie, pilotul italian a marturisit ca prima impresia a fost una pozitiva dar ca are nevoie de mai mult timp pentru a descoperi  adevaratul potential al motocicletei.

Melandri a obtinut cel mai slab timp al celor trei zile de teste desfasurate pe Circuitul International Losail, clasandu-se la trei secunde in spatele fostului sau coechipier Casey Stoner. Acest fapt nu este insa atat de semnificativ deoarece starul australian a fost cu o secunda mai rapid decat toti pilotii participanti, intre Melandri si al patrulea clasat Chris Vermeulen existand o diferenta de numai 1,5 secunde.

"Au fost trei zile ok. Am fost destul de in urma cu aderenta rotii spate si tractiunea, deci chiar trebuie sa ne perfectionam si sa facem schimbari majore pentru a intelege adevaratul nostru potential." a declarat Melandri imediat dupa incheierea testelor.

"In acest moment nu suntem la 100%, deci trebuie sa muncim mult pentru a afla cat de aproape suntem cu adevarat de ceilalti competitori."

Pilotul italian si proaspat formata echipa Hayate Racing vor mai avea la dispozitie sesiunea de teste programata pentru sfarsitul lunii martie la Jerez, acolo unde trebuie sa efectueze schimbarile necesare pentru a ajunge la un nivel competitiv.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.