Cauta in stiri

RSS Feed

sesiuni de teste

Melandri debuteaza cu Hayate Racing

02.03.2009
Foto ©: MotoGP

Marco Melandri a fost primul pilot ce a iesit ieri seara pe circuitul din Qatar, in cadrul sesiunii de teste oficiale, incercand sa se acomodeze cu nou formata grupare Hayate Racing Team.

Dupa o perioada de nesiguranta si o absenta de la primul test al anului din luna februarie de la Sepang, Melandri a iesit primul de la standuri efectuand opt tururi de circuit inainte ca o ploaie surpriza sa puna bete in roate tuturor pilotilor.

Dornic sa recupereze timpul pierdut, italianul in varsta de 26 de ani a pilotat motocicleta Kawasaki ZX-RR sub atenta observare a lui Ichiro Yoda, veteranul inginer japonez care va conduce nou formata Hayate Racing Team.

"A fost dificil sa ma obisnuiesc din nou cu o motocicleta de MotoGP dupa cateva luni de pauza, dar lucrul cel mai important este ca deja ma simt bine pe Kawasaki.” a declarat Melandri dupa incheierea evolutiei pe circuit.

Managerul Hayate Racing Team va fi in acest sezon Andrea Dosoli, alaturi de Ichiro Yoda, in timp ce Jasja Bos va prelua functia de coordonator de echipa.

"Acesta este un test important pentru noi ca sa ne dam seama de potentialul nostru. Cadrul este complet nou la fel ca si motorul. Ploaia nu ne-a ajutat mai devreme, deoarece trebuie sa vedem exact cum functionam ca o echipa in conditii normale. Este important pentru noi sa-l avem pe Marco pe motocicleta deoarece este un pilot talentat cu o mare experienta." a marturisit Dosoli ptr motogp.com.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.