Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Melandri este dezamagit in ciuda rezultatelor bune

29.07.2009
Foto ©: MotoGP

Talentatul pilot italian Marco Melandri si-a continuat evolutia buna din acest sezon competitional la Donington Park, reusind sa termine cursa pe locul sapte, insa s-a declarat nesatisfacut la finalul celor 30 de tururi efectuate pe circuitul britanic.

Standardele inalte pe care si le impune, chiar daca motocicleta sa Kawasaki nu a fost imbunatatita deloc de la inceputul anului, i-au adus lui Melandri a saptea pozitie din clasamentul general provizoriu dupa 10 runde MotoGP disputate.

Pilotul echipei Hayate Racing a marturisit la incheierea cursei din Marea Britanie: "Nu sunt foarte fericit doarece in mod normal prima parte trebuia sa fie mai buna pentru mine insa motocicleta mea nu a functionat bine, si nu m-am putut desfasura. Spatele impingea fata foarte mult, pe coborare era foarte inceata. Sunt foarte dezamagit deoarece chiar trebuia sa ne folosim de aceste conditii meteorologice si nu a fost o cursa atat de buna pentru mine."

Dupa o scurta perioada de repaus, Marco Melandri se va intoarce pe o motocicleta inferioara celorlalte din campionat si urmeaza sa-si continue lupta la Brno, in Republica Ceha (14-16 august 2009).

Via | motogp.com

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.