Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Melandri mai are o sansa in MotoGP

12.02.2009
Foto ©: MotoGP

Dupa ce Kawasaki a anuntat oficial ca se retrage din MotoGP incepand cu acest sezon, Marco Melandri nu s-a aratat uimit de decizia producatorului japonez situatia lui ramanand incerta pana in prezent.

"Prefer sa stau pe margine in sezonul 2009 decat sa iau o motocicleta necompetitiva doar de dragul de-a o lua, deci voi continua sa ma antrenez puternic si-mi voi pastra optiunile deschise pentru sezonul urmator." a declarat Melandri iritat, la scurt timp de la aflarea vestii.

Intre timp, Carmelo Ezpeleta face tot posibilul sa obtina motocicletele de la producatorul japonez pentru a forma o echipa privata sponsorizata chiar de Dorna Sports, sperand sa aiba macar un Kawasaki ZX-RR pe grila de start.

In urma eforturilor acestuia se pare ca atat Melandri cat si managerul sau Alberto Vergani si-au regandit pozitia, aratandu-se mult mai deschisi la o eventuala ramanere in MotoGP.

"Ezpeleta chiar incearca foarte tare, aratand ca il doreste cu adevarat pe Melandri la startul sezonului 2009. Trebuie sa recunosti ca managerul spaniol face tot ce este posibil. Marco nu doreste sa stea deoparte in acest sezon, vrea sa piloteze chiar daca nu are asteptari mari. Vechile Kawasaki probabil nu vor fi la acelasi nivel cum ar putea fi ... dar nu stii niciodata. Trebuie sa vezi lucrurile intr-o maniera pozitiva." a declarat Alberto Vergani.

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.