Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Melandri nu are inca un contract oficial

28.02.2009
Foto ©: MotoGP

Noua echipa privata ce va concura in MotoGP cu o singura motocicleta Kawasaki, incepand cu acest sezon competitional, nu va beneficia de sustinerea oficiala a producatorului japonez si se va numi Hayate, denumire ce in limba japoneza inseamna uragan.

Desi eforturile celor de la Dorna Sports au dat roade, reusind sa pastreze macar un ZX-RR pe grila de start, pilotul italian Marco Melandri nu a fost contactat oficial pentru serviciile sale si nici nu este incantat de noua solutie.

"Primesc telefoane de la multa lume, insa nu am primit nici o confirmare oficiala. Este incredibil ca trebuie sa aflu de aceste lucruri de la jurnalisti." a declarat acesta pentru Gazzetta dello Sport.

"Situatia mea este in aer. Trebuie sa inchid contractul vechi si sa fac altul nou pentru aceasta solutie diferita. Stiu ca nu sunt multi bani, si asta nu este o problema pentru mine."

Melandri nu este inca sigur ca doreste sa participe in aceste conditii in MotoGP, amanandu-si decizia pana cand va putea sa testeze noua motocicleta.

"Discutia a fost foarte clara: cum nu mi-au dat garantii asupra motocicletei pentru 2009, vreau sa o incerc personal, incepand de duminica in Qatar, si apoi voi hotara. Nu am chef sa incep sezonul cu o motocicleta care este mai inceata cu trei secunde decat celelalte, si care nici macar nu este dezvoltata in timpul sezonului."

Via MCN & Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.