Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Melandri va semna cu Hayate Racing

07.03.2009
Foto ©: MotoGP

In ciuda faptului ca a reusit cel mai slab timp al testelor desfasurate pe Circuitul International Losail, Marco Melandri a decis in cursul zilei de ieri sa mearga mai departe alaturi de nou formata echipa Hayate Racing.

Initial pilotul italian declarase presei ca se va hotara asupra prezentei sale de anul acesta in MotoGP dupa ce va testa noua versiune a motocicletei ZX-RR, dorind sa se convinga de potentialul ei si avand nevoie de garantii din partea echipei in legatura cu dezvoltarea acesteia in timpul sezonului competitional.

"Marco va concura in continuare. A decis azi ca va merge mai departe. A testat motocicleta in Qatar si a zis ca noua versiune nu este atat de rea. Daca pot rezolva problema cu aderenta rotii spate atunci el crede ca poate fi destul de competitiv." a declarat Alberto Vergani, managerul lui Melandri.

"A decis sa concureze deoarece simtea ca a sta in afara campionatului pentru doar un an e prea greu. Chiar daca motocicleta poate nu este la cel mai inalt nivel, pentru el e mai bine sa mearga mai departe si macar sa incerce decat sa stea acasa. A pretrecut cateva zile gandindu-se dupa Qatar, si nimic nu este inca semnat dar el va merge mai departe. Nu exista alternativa, asa ca trebuie sa incerce."

Alberto Vergani a marturisit ca Melandri nu-si face iluzii in privinta acestui sezon competitional, mai ales ca producatorul japonez Kawasaki nu s-a angajat sa contribuie la dezvoltarea motocicletei sale ci doar la partea de intretinere.

"Este constient de situatie. Stie ca are de suferit un pic. Va fi un sezon tare dificil, dar nu stii niciodata. A prins ceva curaj in Qatar si poate va surprinde in unele curse. A marturisit ca motocicleta este mai buna decat cea din 2008."

Via I MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.