Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Michelin se pregateste pentru Brno

14.08.2008
Foto ©: MotoGP

Compania franceza este hotarata sa livreze pneurile potrivite pentru etapa din Republica Ceha. Michelin aduce la Brno cea mai mare gama de anvelope de la debutul sau in campionat.

Dupa ce a suferit un esec in ultima cursa de la Laguna Seca, fiind surprinsa de o scadere neasteptata de temperatura, compania franceza afirma ca nu va mai face aceeasi greseala din nou.

Weekend-ul viitor va fi insa destul de dificil deoarece rivalii de la Bridgestone au castigat aici in ultimii doi ani iar circuitul de la Brno a fost recent reasfaltat cu un strat mai abraziv. Michelin a efectuat doua sesiuni de teste cu pilotii lor de incercare pentru a aduna informatiile necesare etapei de weekend-ul viitor.

Jean-Philippe Weber, responsabilul Michelin in MotoGP, a declarat: "Ne vom intoarce la profilele de anvelope care le-am folosit in locuri precum Qatar si Catalunya, acestea sunt proiectate pentru a oferi o gama mult mai mare de utilizare decat cele folosite la Laguna Seca. Deci vom folosi acele profile care ne-au adus deja succese anul acesta, cu o compozitie pe fata si pe spate adaptata pentru Brno."

Ultimul invingator pentru Michelin la Brno a fost Valentino Rossi pe Yamaha in 2005, actual utilizator de Bridgestone.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.